Joe Hart se oženio u Firenci

Joe Hart se oženio u Firenci

E. Škorić

Golman Manchester Cityja Joe Hart oženio se za vikend u Italiji.

Hart je na zasluženom odmoru u Italiji, a na ovom putovanju odlučio je da se vjenča sa dugugodišnjom djevojkom Kimberly Crew.

U krugu porodice i prijatelja, Joe i Kimberly su se vjenčali u Firenci, a ceremoniji su prisustvovali i Vincent Kompany, Joleon Lescott, te Adam Johnson, sadašnji i bivši Hartovi suigrači.

Vjenčanje je, piše Mirror, trajalo čak tri dana. Od petka do nedjelje je bilo veselo u Firenci…

Hart je rođen 19. aprila 1987. godine u Shrewsburyju, visok je 196 centimetara, a u City je došao 2006. godine. Za Građane je nastupio čak 195 puta.

Član engleske reprezentacije bio je 41 put, a debitovao je za svoju zemlju 2008. godine. Ranije je nastupao i za mlađe selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.