Kobe Bryant posjetio Milanello: Rossoneri su u mom srcu

Velika NBA zvijezda u dresu Milana

Kobe Bryant posjetio Milanello: Rossoneri su u mom srcu

E. Škorić

Zvijezda Los Angeles Lakersa i ponajbolji košarkaš svijeta Kobe Bryant posjetio je momčad italijanskog nogometnog kluba AC Milan.

Bryant radi na oporavku od povrede Ahilove pete, zbog koje će propustiti i početak nove NBA sezone. On je u Milanu radio dodatne pretrage, a tom je prilikom posjetio Milanello, trening-kamp Rossonera.

Iako je deklarisani navijač Barcelone, Bryant tvrdi da je veliki navijač Milana i da je kao dječak navijao za taj klub. Pozdravio je igrače Milana, a od kluba je dobio dres sa svojim prezimenom na poleđini i brojem 24.

U sportskom centru Rossonera slikao se s fanovima i dijelio autograme, a u razgovoru za Milan Channel je kazao kako obožava taj klub.

"AC Milan će uvijek biti u mom srcu. Među mojom garderobom u Los Angelesu ima dres i šal Milana", kazao je Bryant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.