Ljubav prema Play Stationu je jača od svega

Kukoč otkrio zanimljivu priču iz djetinjstva

Ljubav prema Play Stationu je jača od svega

E. Čaušević

Mnogi ljubitelji fudbala svoje djetinjstvo proveli su uz najvažniju sporednu stvar na svijetu, ali i virtuelne igrice, odnosno Play Station.

Kada se pojavio Play Station krajem 90-tih godina djetinjstva su postala mnogo ljepša. Svako ko je barem jednom igrao Play Station, odnosno fudbal na ovoj spravi zna koliko je to posebno bilo. Današnja tehnologija je totalno nešto drugo, ali svima će ostati u sjećanju Play Station 1.

Jedan od onih koji je bio spreman da učini sve kako bi mu roditelji kupili Play Station bio je i igrač Zrinjskog, Tonći Kukoč. Ovaj hrvatski fudbaler je preko svoje Facebook stranice odlučio da ispriča priču kako je dobio ovu igricu, te kakvim se "zavrzlamama" služio kako bi došao do iste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti