Ljubavnica progovorila šta joj je pisao Ronaldo u porukama
Šta će na cijelu priču reći Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez?

Portugalac u seks aferi

Ljubavnica progovorila šta joj je pisao Ronaldo u porukama

Cristiana Ronalda nije nimalo obradovala informacija koja je 'krasila' naslovnicu portugalskog časopisa TV Guide. 

Dok čeka dijete sa zaručnicom Georginom Rodriguez, Ronaldo je dospio u središte skandala jer je 21-godišnja djevojka po imenu Natacha Sofia u javnost izašla sa pričom da je provela "vruću" noć sa Realovom zvijezdom.

Sve je počelo kada se Natacha na Instagramu odlučila javiti Ronaldu, ne nadajući se previše da će dobiti odgovor, a njezinom atraktivnom izgledu Portugalac očito nije odolio i dogovorili su ubrzo da se nađu u jednom hotelu. 

"Priznajem, ja sam se njemu javila preko Instagramu i šokirala sam se što mi je odgovorio. Neko vrijeme smo se dopisivali, a onda smo proveli noć zajedno u hotelu. Poslije toga mi je dao 300 eura da se taksijem vratim kući", ispričala je Natacha i potom dodala da je Ronaldo tada već znao za Georgininu trudnoću.

"Izdao ju je. Nismo često razgovarali o njoj, ali jednom joj je to i sam rekao. Rekao je da je jedan od glavnih razloga zašto je s njom taj što ima jako dobar odnos s njegovim sinom. Osim toga poručio mi je kako je on jako zaposlen i kako nema vremena za ljubav." 

Natacha je inače portugalska 'celebrity zvijezda' koja je svoju popularnost stekla u jednom tamošnjem reality showu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi