Lopovi iz kuće Johna Terryja ukrali pola miliona funti

Koštala ga objava na Instagramu

Lopovi iz kuće Johna Terryja ukrali pola miliona funti

E. Čaušević

Engleski fudbaler John Terry odlučio je ovog ljeta po prvi put u svojoj karijeri promijeniti klub.

Terry je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Chelseaju, a nakon što mu je isteko ugovor s Plavcima morao je napustiti klub. Iako se spekulisalo da će ovaj iskusni odbrambeni igrač završiti svoju karijeru na kraju je Terry odlučio da potpiše za Aston Villu.

Engleski igrač se preselio iz Londona u Birmingham, ali većinu stvari ostavio je u svojoj vili u Londonu. To mu se obilo od glavu jer je upravo njegova kuća bila na meti lopova.

Mediji na Otoku objavili su da su lopovi provalili u kuću Johna Terryja, te da su ukrali oko pola miliona funti. Ovo se desilo nakon što je Terry objavio na Instagramu da ide u Birmingham, te da će povesti i svoju porodicu. Policija je uhapsila pet osoba koje se sumnjiče za ovaj čin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi