Messi za sve goste na vjenčanju spremio poklon

Procurilo i kakav

Messi za sve goste na vjenčanju spremio poklon

Lionel Messi i njegova odabranica Antonella Roccuzzo pripremili su iznenađenje za sve goste koji se pojave na njihovoj svadbi. 

Slavni par će se vjenčati u Rosariju, a prema izvještajima brojnih uglednih medija na ceremoniji će biti prisutno 260 gostiju, među kojima su Messijevi bivši i sadašnji saigrači. 

Unaprijed Messi je zamolio sve goste da novac ne troše na gluposti, već da iznos koji su planirali izdvojiti za vjenčani dar doniraju u njegovu fondaciju za pomoć siromašnoj djeci. 

Kako gosti ne bi zaboravili najvažniji dan u Messijevom životu, Argentinac i njegova izabranica s kojom ima dvoje djece potrudili su se da svi koji dođu dobiju suvenir. Tačnije, bocu vina, 'dulce de leche', te zahvalnicu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi