Neutješna Emma: Ne mogu da vjerujem šta mi je napravio

Lingard raskinuo dugogodišnju vezu

Neutješna Emma: Ne mogu da vjerujem šta mi je napravio

M. Šljivak

Fudbaler Manchester Uniteda Jesse Lingard odlučio je da raskine vezu s dugogodišnjom djevojkom Emmom Hyde.

Ova 28-godišnja ljepotica je nakon pet godina ostavljena od zvijezde Uniteda i to čim je postao prvotimac Crvenih đavola.

Emma je počela izlaziti s Lingardom kada je bio na Akedimiji kluba. Plaćala mu je račune, išla je s njim po posudbama širom Engleske, ali je Lingard odlučio da prekine vezu nekoliko mjeseci pošto je došao na velika vrata engleskog fudbala.

"Smatrala sam da je Jesse onaj pravi i da ćemo se vjenčati. Ne mogu da vjerujem da sam potrošila tolike godine na njega i da me je samo šutnuo kada je postao poznat", izjavila je Emma.

Jesse se nakon prekida odlučio na dugotrajne provode, a proteklog ljeta se provodio s ljepoticama u Miamiju.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi