Nova ljubav: Djevojka zvijezde Reala očarala atributima

Može li zgodnije?

Nova ljubav: Djevojka zvijezde Reala očarala atributima

O. Lekić
Teme:

Realov prvotimac Isco Alcaron nije od zvijezda koje vole biti na naslovnicama medija pa o svom privatnom životu rijetko priča u medijima. 

Ipak, njegove odlične predstave u posljednje vrijeme natjerale su španske medije da malo istraže šta se sa Iscom događa na ljubavnom planu i nije im drugo trebalo da konstatiraju kako iza svega stoji djevojka Saro Salamo.

Isco je ove godine već imao dvije ljubavne romanse, no budući da one nisu potrajale, čini se da je sada spreman za novu ljubav. Njegovo srce je navodno osvojila 25-godišnja glumica rođena na Tenerifima Sara Salamo. 

Par se prvo dugo dopisivao preko društvenih mreža, a nedavno su zajedno uhvaćeni u jednom teatru na pozorišnoj predstavi u centru Madrida. 

Kako izgleda nova Iscova djevojka pogledajte u galeriji. Mora se priznati je Španac pravi sretnik... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi