Osramotila ga slikama: Antonella uputila izvinjenje Higuainu

Ispostavilo se da je priča lažna

Osramotila ga slikama: Antonella uputila izvinjenje Higuainu

E. Čaušević

Italijanska mačavateljica, Antonella Fiordesili, prije nekoliko dana osramotila je Gonzala Higuaina na društvenim mrežama.

Zanosna 18-godišnja Antonella postavila je fotografiju razgovora sa napadačem Juventusa, te je u opisu napisala da je on od nje tražio da uslika zadnjicu. Ipak, na kraju se i nije baš ispostavilo da je ta priča istinita.

Antonella je ubrzo nakon toga obrisala fotografije, te je uputila Higuainu izvinjenje. Ona je poručila da je to sve bila šala i da nije imala namjeru da uvrijedi Argentinca.

"Sve je pogrešno protumačeno. Nisam željela da ispadne kao da ga ismijavam nego sam smatrala to kao šalu. Izvinjavam mu se zbog toga", napisala je Antonella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi