Ostavlja bez daha: Upoznajte najseksipilniju sportašicu

Izgleda fenomenalno

Ostavlja bez daha: Upoznajte najseksipilniju sportašicu

O. Lekić

Njemačka atletičarka Alice Schmidt izabrana je za najseksipilniju sportašicu na svijetu.

Mlada 18-godišnja atletičarka nasljednica je poznate Ruskinje, Jelene Isnbajeve, koja je u nekoliko navrata bila izabrana za najseksipilniju sportašicu na svijetu.

Aliceine fotografije na društvenim mrežama milione ljubitelja sporta ostavljaju bez teksta, a inostrani mediji već danima pišu o ovoj seksipilnoj atletičarki.

Osim što izgleda fenomenalno, mlada Alice bilježi i sjajne sportske rezultate, a njemačkoj štafeti 4x400 pomogla je da se domogne srebrene medalje na Evropskom prvenstvu za atletičare i atletičarke ispod 20 godina.

U fotogaleriji pogledajte kako izgleda ova sekspilna atletičarka i procijenite da li je zasluženo stigla do titule najseksipilnije sportašice na svijetu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi