Platio ceh jer mu je saigrač zavodio suprugu

Dobrodošli u Kolumbiju

Platio ceh jer mu je saigrač zavodio suprugu

O. Lekić

Kolumbijski reprezentativac Teofilo Gutierrez top je priča u kolumbijskim medijima. Naime, Gutierrez koji brani boje Atletico Juniora pokušao je da zavede suprugu svog saigrača Roberta Ovelara, a za njegovo udvaranje saznali su i mediji.

Iskoristili su ukazanu priliku, te su od "ljubavne priče" Gutierreza i Gladys napravili pravu sapunicu, a na kraju da stvar bude čudnija, ceh će platiti Roberto.

Kolumbijski mediji pišu da je Gutierrez priznao Gladys da je lud za njenom guzom i grudima, a kada je sve otkriveno pravio se "lud".

No, ipak je predložio predsjedniku Atletica da napusti klub kako bi se strasti smirile, no njegov prijedlog je odbijen ali je prvi čovjek kolumbijskog kluba rekao kako Ovelar može u januaru promijeniti sredinu.

Saigrač mu se udvarao ženi, a on može napustiti klub. Dobrodošli u Kolumbiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi