Počeo novi rat između Maxija Lopeza, Wande i Icardija

Maxi tužio bivšu suprugu

Počeo novi rat između Maxija Lopeza, Wande i Icardija

E. Čaušević

Argentinski napadač Maxi Lopez očito još uvijek ne može prihvatiti činjenicu da ga je Wanda Nara ostavila zbog bivšeg prijatelja Maura Icardija.

Skandal koji je potresao svijet očito još uvijek tinja, a Maxi je konačno našao svoju šansu da barem malo uzvrati bivšoj ženi koja ga je ostavila zbog njegovog nedašnjeg prijatelja, ali i saigrača. Wanda je odlučila da se razvede od Maxija zbog Icardija s kojim je danas u braku.

Poznato je da susreti ova dva igrača nisu bili baš najbolji pred utakmice, a čini se da se neće ni popraviti. Iako je Maxi izjavio da je spreman da pređe preko svega izgleda da ni to nije bila istina. Naime, napadač Udinesea odlučio je tužiti svoju bivšu suprugu jer je otkrila njegov broj telefona u javnosti.

Maxi je podnio tužbu jer je njegov broj i mnogo ličnih stvari Wanda otkrila javnosti preko društvenih mreža, a na sudu će se pojaviti 22. novembra. Ranije je Wanda tužila Lopeza zbog toga što ne posvećuje dovoljno pažnje njihovoj djeci i tražila je 130.000 eura. Ipak, jasno je da su jedine žrtve svega ovoga upravo njihova djeca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi