Pogbin nadimak za Dybalu se pokazao tačnim protiv Barcelone
Foto: EPA

Nakon prvog gola argentinskog napadača

Pogbin nadimak za Dybalu se pokazao tačnim protiv Barcelone

Juventus je na svom stadionu ugostio Barceonu u okviru četvrtfinala Lige prvaka.  A već nakon  22 minute igre  Paulo Dybala je svojim golovima doveo Juventus u vodstvo od 2:0. 

Prvi pogodak je došao poslije asistencije Juana Cuadrada, nakon koje se Dybala odlično okrenuo i poslao loptu u dalji ugao Barceloninog gola.

Ovim potezom Dybala je potvrdio adekvatnost nadimka koji mu je, još u vrijeme dok su zajedno igrali u Juventusu, dao Paul Pogba.

Naime Pogba, je Dybalu nazvao "Kocka R2", što je kombinacija tipki koju koristite ukoliko u video igri na PlayStationu želite da vaš igrač izvede okret a potom šutira na gol.

Izgleda da je Pogba odlično upoznat sa repertoarom svog nekadašnjeg saigrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti