Posljednji dan prijava za Pan Street Basketball Turnir

Posljednji dan prijava za Pan Street Basketball Turnir

Sponzorski tekst

Prijave za najveći bh. turnir u uličnoj košarci „Pan 3 na 3 – Street Basketball Turnir“ koji će se održati 8. i 9. augusta na terenu TTC Telex u Tuzli su otvorene do 04.08. 

Još danas, u prostorijama OKK Slobode i na Facebook stranici PanBiH, možete prijaviti svoju ekipu i učestvovati u borbi za prestiž  i atraktivne novčane nagrade. 

Osim turnirskog dijela, bit će održano i nagradno takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju te brojne druge interesantne igre za publiku. FM Jam Crew i specijalni gost Frenkie obećavaju dobru zabavu.

Cijeloj atmosferi doprinijeti će ekipa iz Graffiti Live Act, a očekuju vas i Rap Battles, Freestyle Dance Battles, te veliki broj nagrada za publiku.  

Ako igrate košarku, prijavite svoju ekipu, a svakako rezervišite naredni vikend za TTC Telex, „Pan 3 na 3 – Street Basketball Turnir“ i najbolju zabavu u gradu.  

Na turniru mogu učestvovati isključivo punoljetne osobe. Potvrdi svoj dolazak OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.