Postala popularna preko noći, pa se zamjerila Ani Ivanović

Želi Bastiana Schweinsteigera

Postala popularna preko noći, pa se zamjerila Ani Ivanović

Nedjeljni meč Premiershipa između Evertona i Manchester Uniteda obilježila je, između ostalog, i tada misteriozna plavuša koja je utakmicu posmatrala u jakni Chelseaja.

Kasnije je otkriveno da se radi o Amerikanki Emily Rogawski koja živi u Liverpoolu, a velika je navijačica Chelseaja.

Ona se nakon meča oglasila putem Instagrama te je poručila kako je na meč došla jer je htjela da vidi Bastiana Schweinsteigera, muža Ane Ivanović.

"Volim Chelsea i volim fudbal. Ne bih propustila ovakvu utakmicu! Pogotovo kad su karte samo 15 funti. Nadala sam se da ću vidjeti Schweinsteigera... Nosim Chelsea svuda sa sobom, šta biste očekivali da obučem?", napisala je Amerikanka.

Za sada nije poznato zašto je Amerikanka htjela da vidi Bastiana, ali sigurno je da Ana ima razlog za brigu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi