Reakcije djevojaka na sedmičnu platu Waynea Rooneya

Ostajale šokirane

Reakcije djevojaka na sedmičnu platu Waynea Rooneya

Wayne Rooney je potpisao novi ugovor sa Unitedom koji ga na vjernost klubu sa Old Trafforda obavezuje na sljedećih pet i po godina, a za taj period će zarađivati ogromne novce.

Sedmična plata engleskog reprezentativca iznosi ogromnih 300 hiljada funti, što znači 1,785 funti po satu, odnosno 30 funti po minuti. Normalan čovjek na ove cifre jednostavno ne može ostati ravnodušan.

Jedan engleski portal želio je vidjeti kakva je ženska reakcija na saznanje o svemu tome. Blago rečeno, ostajale su šokirane viđenim ciframa na papiru, a možemo samo zamisliti šta bi se desilo da su sav taj novac vidjele u kešu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.