"Ronaldinhove zabave organizovao je bivši igrač Cityja"

Zabave o kojima mnogi sanjaju

"Ronaldinhove zabave organizovao je bivši igrač Cityja"

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, Ronaldinho, poznat je po tome što voli da uživa u noćnom životu, a njegove zabave bile su legendarne.

Brazilski ESPN prije nekoliko dana objavio je intervju sa Lukianom, fudbalerom koji trenutno igra u Koreji. On je u svom intervjuu priznao da je jednom imao čast da prisustvuje zabavi u Ronaldinhovoj kući dok je on nosio dres Milana.

"Nisam bio pozvan na tu zabavu već sam znao momke koji su svirali tada i s njima sam ušao. Bilo mi je nevjerovatno da sam u Ronaldinhovoj kući i njegovoj legendarnoj zabavi. Ipak, nakon nekoliko sati shvatio sam da on uopšte nije tu, ali da je dao dozvolu da se zabava organizuje", rekao je Lukian, te dodao:

"Čovjek koji je to organizovao bio je Jo, on je tada još uvijek igrao za Manchester City. Te zabave su zaista nevjerovatne gdje vidite stvari koje gledate samo na filmovima. Pa dovoljno je da kažem da je zabava trajala dva dana. Nikada neću to zaboraviti".

Ronaldinho je u svojoj zadnjoj sezoni u Barceloni počeo da partija do jutarnjih sati što je i glavni razlog njegovog odlaska iz kluba. Poznato je da on ne štedi svoj novac za zabave na koje mnogi pokušavaju da uđu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti