Španski mediji: Rocky Balboa ili Cristiano Ronaldo?

Vrijedno radi na svom oporavku

Španski mediji: Rocky Balboa ili Cristiano Ronaldo?

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Cristiano Ronaldo, vrijedno radi ovih dana kako bi se što prije oporavio od povrede i vratio na teren.

Ronaldo je u utakmici protiv Villarreala zadobio povreedu mišića zbog koje je propustio prethodne tri utakmice kraljevkog kluba.

Portugalac svim silama pokušava da se oporavi pred revanš meč polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a to najbolje pokazuje i fotografija koju je Ronaldo objavio na svom Instagram profilu.

Zvijezda kraljevskog kluba vrijedno trenira u teretani, a španski mediji ponovo su oduševljeni Ronaldovim izgledom. Mnogi se pitaju da li je na fotografiji Rocky Balboa ili Cristiano Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi