Šta se preko noći dogodilo Kevinu Loveu?

Kao da ima 50+

Šta se preko noći dogodilo Kevinu Loveu?

E. Škorić

Krilni centar Cleveland Cavaliersa Kevin Love doživio je nevjerovatnu promjenu i to za kratko vrijeme.

Oni koji su pratili pomnije mečeve Clevelanda u NBA ligi protekle sezone, znaju da je Kevin Love čovjek tamnije kose, no danas američki košarkaš izgleda potpuno drugačije.

Za kratko je vrijeme, pa rekli bismo u samoj ovoj pauzi između dva prvenstva, dobio sijede i sada izgleda kao da je preko noći ostario. Nakon što nas je šokirao brkovima, sada je to uradio i sa sijedom kosom.

Kada se danas pojavio na medijskom predstavljanju Love je mnoge šokirao svojim novim izgledom. Međutim, još uvijek je to onaj stari, dobri Love, koji ima izvanredan šut i koji slovi za jednog od najboljih igrača u NBA ligi na toj poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti