Teletović uplatio donaciju za liječenje bolesnog dječaka

Pomoć za Evelina Alajbegovića

Teletović uplatio donaciju za liječenje bolesnog dječaka

Kapiten košarkaške reprezentacije BiH i košarkaš Milwaukee Bucksa Mirza Teletović donirao je novac za liječenje Evelina Alajbegovića iz Kaknja.

Ovaj dječak se trenutno nalazi na Pedijatrijskoj klinici Jezero na odjeljenju neuropedijatrije zbog tumora na mozgu, a akciji pomoći se odazvao i najpopularniji bh. košarkaš.

Teletović je putem društvenih mreža pozvao i ostale dobre ljude da pomognu u pomaganju sredstava koje su potrebne za operaciju bolesnog dječaka.

Mirza je najavio da će nastaviti pratiti razvoj situacije i ostati u kontaktu s njegovim roditeljima, koji očajnički mole sve ljude dobre volje da spase njihovog sina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi