Uzburkao strasti: Dybala izabrao neobično mjesto za odmor
Foto: EPA

Odmara se u Barceloni

Uzburkao strasti: Dybala izabrao neobično mjesto za odmor

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa pripremaju se za veliko finale Lige prvaka protiv Real Madrida iako je do kraja prvenstva u Seriji A ostala još jedan utakmica.

Massimiliano Allegri je odlučio da će u posljednjem kolu Serije A igrati rezervni sastav jer je Juventus već osigurao titulu prvaka. Pred Starom damom do kraja sezone ostala je možda i najvažnija utakmica, a to je finale Lige prvaka protiv Juventusa.

Mnogi igrači italijanskog kluba dobili su nekoliko dana odmora, a u centru pažnje našao se Paulo Dybala koji je izabrao poprilično neobično mjesto za odmor u ovom trenutku. Naime, Argentinac se sa svojom djevojkom nalazi u Barceloni što je pokrenulo mnoge špekulacije.

Ipak, iz torinskog kluba su saopštili da je u pitanju zasluženi odmor, te da nema ništa od priča da je Dybala otputovao u Barcelonu kako bi pregovarao sa katalonskim klubom čiji je navijač od malih nogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi