Zarađuju milione, a voze se u Miniju

Igrači Cityja u centru pažnje

Zarađuju milione, a voze se u Miniju

E. Čaušević

Manchester City je pored PSG-a vjerovatno jedan od klubova koji najviše izdvaja za nove igrače, ali i za plate svojih fudbalera.

Ipak, engleski igrači John Stones i Kyle Walker uspjeli su doći u centar pažnje na jučerašnjem treningu. Iako zarađuju milione na Etihadu ova dvojica fudbalera odlučili su da dođu u Miniju koji košta "samo" 5.000 funti.

Stones i Walker su bili u centru pažnje prisutnih medija i čini se da im je to bio i cilj. Ipak, poručili su da je Mini previše malo auto za njih, te da će na narednom treningu ponuditi nešto drugačije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi