Azevedo pojačao Primorac

Evropski prvak još jači

Azevedo pojačao Primorac

A. Beganović

Jedan od najboljih svjetskih vaterpolista, Amerikanac Tony Azevedo, od naredne sezone igrat će u aktuelnom evropskom šampionu, crnogorskom Primorcu.

Aktuelni evropski šampion do prije nekoliko dana bio je u velikoj financijskoj krizi, ali odjednom se pojavila velika lova, odakle i kako, to nitko u Crnoj Gori sa sigurnošću ne može reći.

Američki vaterpolista odigrao je sjajnu sezonu u dubrovačkom Jugu, a u nekoliko posljednjih dana navodno je bio na korak do prelaska u zagrebačku Mladost.

Međutim, nemoralna ponuda iz Crne Gore nije se mogla odbiti, pa će ovaj bez sumnje sjajni vaterpolista u idućoj sezoni nastupati za Primorac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.