Bjelajac: Ovo mi je bila najuspješnija godina do sada

Banjalučki plivač ima godinu za pamćenje

Bjelajac: Ovo mi je bila najuspješnija godina do sada

D. Vejo

Član Plivačkog kluba Olymp, Nikola Bjelajac, ima godinu za pamćenje.

Praktično je pomeo konkurenciju na svim takmičenjima, na kojima je nastupao. Prvo se dokazao u Dubaiju, a nakon toga i u Zrenjaninu, gdje je bio neprikosnoveni vladar u bazenu.

Trud, rad, disciplina i odricanje su se isplatili. Mladi plivač ne odustaje, željan je novih odličja i takmičenja.

"S obzirom na to da sam povezao dvije sezone bez pauze jako sam zadovoljan. Ovo mi je bila najuspješnija godina do sada, a nadam se da će naredna biti još bolja. Naporno treniram, kako bih naredne godine bio još bolji, ali isto tako se i nadam da će me povrede zaobići kao i bolest. Nedavno sam dobio nagradu u kategoriji 10 najperspektivnijih sportista, što se nadam da ću i opravdati", rekao je za SportSport.ba banjalučki plivač, Nikola Bjelajac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi