"Conor bi prebio Floyda i njegove zaštitare s njim"

Prvi čovjek UFC-a Dana White tvrdi

"Conor bi prebio Floyda i njegove zaštitare s njim"

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White komentarisao je mogući duel između bokserske legende Floyda Mayweathera i prve MMA zvijezde Conora McGregora.

Floyd je prijetio Conoru da se neće dobro provesti kada ga vidi, ali White vjeruje da bi se stvari drugačije odvijale.

"Kada bi Floyd naletio na McGregora na ulici, ne samo da bi ga Conor prebio, već bi razbio i sve njegove zaštitare", smatra White, koji vjeruje da se nikad neće dogoditi bobra ovog dvojca, ali ni da Floyd ne smije ošamariti Conora, kako je to najavio.

"Volio bih vidjeti da ga ošamari, jer bi ga zatim Conor nogom poslao glavu na drugu planetu, te mu pobio sve zaštitare", rekao je White.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi