Dobre vijesti za Grahovca pred meč sa Proleterom

VK Banja Luka pojačana

Dobre vijesti za Grahovca pred meč sa Proleterom

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke večeras će u okviru trećeg kola Prve B lige Srbije na svom bazenu dočekati ekipu Proletera.

Banjalučani ovu utakmicu dočekuju nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju kod ekipe Bečej. Međutim, pred večerašnji susret stigla je jedna ohrabrujuća vijest za stratega banjalučkog sastava Slobodana Grahovca.

Naime, u tim se vraća Stanko Đukić, vaterpolista koji je imao povredu ruke. Ovo je od velikog značaja za domaći tim, jer je upravo Đukić jedan od ključnih igrača Banja Luke.

Ipak, loša vijest je to da također standardni prvotimac Vladan Dmitrašinović neće moći nastupati večeras, jer povredu još uvijek nije sanirao.

Utakmica između Banja Luke i Proletera počinje u 20.30 sati

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi