Ekipa “Izađi i treniraj” u subotu stiže u Sarajevo!

Ispred BBI centra

Ekipa “Izađi i treniraj” u subotu stiže u Sarajevo!

M. Šljivak

Poslije uspješno realizovanih treninga u Bijeljini i Brčkom u kojima je učestvovalo preko 300 ljudi, ekipa “Izađi i treniraj” stiže i u Sarajevo.

“Izađi i treniraj” je jedinstven događaj koji na jednom mjestu okuplja veliki broj ljudi koji vole i žive za sport koji su davno spoznali blagodeti vježbanja i zdravog načina života kao siguran recept za zdrav i dugovječan život. Tu su i vježbači amateri koji žele da počnu da se bave fizičkom aktivnošću i koji su spremni da usvoje znanja i nauče kako pravilno vježbati, zdravo se hraniti i kako je sve to bolje ako imate dobro društvo. 

24. septembar na platou ispred BBI centra na Trgu djece Sarajeva biće vježbači, DJ-evi, fitnes i aerobik instruktori. Sve učesnike očekuju majice kao poklon sponzora kompanija NIKE i Sport life, voda za vježbače, a najsrećniji koga izvučemo dobiće NIKE FREE Training patike. 

Budite i vi dio događaja o kome se priča. Učešće prijavite putem SMS-a na broj telefona 062/ 809-221 ili u inbox putem FB stranice Izađi i treniraj. 

Naš specijalni gost biće prof.dr Lejla Šebić kao i veliki broj fitnes instruktora. Događaj će pratiti veliki broj TV ekipa, radio stanica i portala, a svoj doprinos daće i najbolji BH blogeri. 

Pokažimo da i Sarajevo ima sluha za aktivan život i vježbanje, pokrenimo se zajedno, trenirajmo na otvorenom. Subota 24. septembar, 12 h plato ispred TC BBI. Ponesite peškire i dobru volju. Vidimo se!!! #izađiitreniraj

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi