End of summer - Pozdrav ljetu

End of summer - Pozdrav ljetu

M. Skaka

Dogs trust pozova vlasnike pasa i njihove ljubimce - one koji vole druge pse i ljude - na druženje za kraj ljeta.

U međuvremenu, a prije 13.9.,  Dogs trust poziva sve vlasnike pasa da nam u inboks Facebook stranice ili na [email protected] šalju ljetne slike svojih ljubimaca, ako je moguće u boljoj rezoluciji, kako bi od njih za ovu priliku postavili izložbu.

Ovom prilikom bit će organizirano nagradno izvlačenje na kojem će biti podijeljeno pet posebnih poklon paketa, ali specijalne poklone - najnovije naručene specijalno za vas i vaše ljubimce, dobit će svi vlasnici pasa koji dođu na druženje!

Ovom prilikom, također će biti objašnjeni osnovni principi našeg novog programa koji je odobren i u pripremi - Foster udomljavanje pasa, a koji će za ljubitelje i vlasnike pasa biti prilika da kroz volontiranje pomognu u udomljavanju pasa!

Mjesto održavanje je terasa i bašta Restorana Sevilla na Vilsonovom šetalištu, odmah pored nove Aquarius bašte, u Zgradi B Raiffeisen banke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti