Fantastičan doček za Saru Kolak u Ludbregu

Osvojila zlato za Hrvatsku

Fantastičan doček za Saru Kolak u Ludbregu

Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja, sinoć je stigla u rodni Ludbreg.

Saru je u Ludbregu dočekalo veliko iznenađenje u vidu njenih brojnih sugrađana koji su joj priredili doček kakav i zaslužuje olimpijska pobjednica.

Prvi su joj dobrodošlicu zaželjeli bajkeri, te su je kasnije upaljenim bakljama pozdravili i sportisti iz ovog grada, kada se popela na binu, skandiranje njenog imena nije prestajalo.

"Koliko vas ima? Hvala vam svima od prvog do zadnjeg. Hvala vam svima na podršci. Drago mi je što sam doma. Očekivala sam doček, ali ovako veliki broj vas je izvan svake pameti", poručila je Sara.

Ona je kasnije u izjavi za hrvatske medije poručila da sezona nije gotovoa, već da ima namjeru pojaviti se na još tri takmičenja i dati sve od sebe kako bi ostvarila što bolje rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti