"Hvala svima na podršci, ostaju samo oni koji čvrsto vjeruju"

Tuka se oglasio na Facebooku

"Hvala svima na podršci, ostaju samo oni koji čvrsto vjeruju"

E. Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka nije uspio da se plasira u finale utrka na 800 metara na Olimpijskim igrama u Riju.

Tuka je rano jutros trčao polufinalnu utrku na 800 metara, ali je završio na četvrtom mjestu i nije uspio da izbori finale. Naš atletičar se danas oglasio na svom Facebook profilu, te se zahvalio svima na velikoj podršci.

"Hvala puno na podršci koju ste pružali meni i cijelom Olimpijskom timu, a pogotovo hvala na ovoj velikoj podršci poslije trke, puno mi to znači od vas! Hvala svima koji ste ostali budni da biste gledali moju trku, ponosan sam na vas", napisao je Tuka, te dodao:

"Idemo dalje, ovo je bila samo jedna od stotine trka koje ću imati u svojoj karijeri, ako Bog da, samo da me zdravlje služi! Ono što mene uvijek drži čvrsto na nogama je činjenica da vam nekad Dragi Bog podari uspjeh i tako vas stavi na veliko iskušenje, a ponekad vam i ne da baš uspjeh, ali vas time opet stavlja na iskusenje...ostaju samo oni koji čvrsto vjeruju. Iskrene čestitke svim momcima koji su sinoć ušli u finale, zaista su to zaslužili, sve do jednog!  Hvala jos jednom od srca svima, ponosan sam na svoje Bosance i Hercegovce uvijek, voli vas vaš Amel! RUKA MI NA SRCU, A U SRCU GRB!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi