Jetsi ostavili Miami na nuli
Jetsi nisu imali previše problema

Monday Night Football

Jetsi ostavili Miami na nuli

M. Maksimović

Monday Night Football u šestom kolu je bio rezervisan za NY Jeste i Miami Dolphinse. Domaća ekipa je na MetLife Stadiumu uspjela slomiti otpor gostiju koji su još uvijek bez pobjede.

Nakon prvog poluvremena Jetsi su vodili 14:6, a prednost je povećao Nick Folk field goalom 4:15 prije kraja treće dionice. TD Santonio Holmesa na početku četvrte četvrtine je riješio sve dileme, Jetsi su slavili 24:6 Mark Sanchez je osvojio 201 yardu, dok je na drugoj strani QB Miamija Matt Moore imao dva interception. Nakon ove pobjede, Jetsi imaju omjer 3-3.

Rezultat:
NY Jets - Miami Doplphins 24:6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.