Mayweather izbjegava duel s Pacmanom

Kukavička igra Floyda Mayweathera

Mayweather izbjegava duel s Pacmanom

M. Šljivak

Iako je nedavno objavljeno kako će se konačno dogoditi veliki obračun Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa, stvari su se izgleda promijenile.

Pacman je pristao na sve uvjete kako bi se borio protiv Mayweathera, koji međutim pokušava na sve načine izbjeći duel s fantastičnim Filipincem.

Mayweatheru je već godinama Pacquiao najveća prijetnja. Međutim, do velikog obračuna nikada nije došlo, a kako stvari stoje Floyd će umjesto Pacmana za meč u maju izabrati Miguela Cottoa.

Očigledno je aktuelnom WBC i WBA prvaku u velter kategoriji više stalo da neporažen završi karijeru, te traži izlaz iz meča protiv Pacquiaoa, koji se trebao održati 2. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti