McGregor pauzira u narednih pola godine

Saopštio Dana White

McGregor pauzira u narednih pola godine

Conor McGregor neće se boriti do sredine 2017. godine.

Ovu informaciju potvrdio je predsjednik UFC-a Dana White.

"Conor se sigurno neće boriti prije maja. Njegova djevojka Dee prolazi kroz ogroman stres uvijek kad se on bori. Sada želi da joj posveti malo više pažnje. On je dobra osoba, a i trebao bi uzeti nešto vremena za odmor. Bori se bez prestanka i ništa loše nije u tome što će se odmoriti", rekao je White. 

Irac je prošle sedmice savladao Eddieja Alvareza na UFC-u 205 i tako postao prvi borac koji istovremeno drži pojas u dvije različite kategorije.

Ipak, McGregor još uvijek nije branio pojas u perolakoj, a nakon ove odluke sigurno da se komplikuje situacija i u kategoriji do 70 kg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti