Merriman završio u zatvoru
Shawne Merriman je napravio veliku glupost uoči početka sezone

Merriman napravio glupost

Merriman završio u zatvoru

Zvijezda San Diego Chargersa Shawne Merriman završio je u zatvoru zbog optužbi njegove djevojke Tile Tequile da ju je davio i na silu zaustavio u svom stanu u trenutku kad je htjela krenuti kući.

Tila Tequila je poznata tv zvijezda koja je slavu stekla u serijalu A Shot a Love with Tila Tequila, koji se dvije sezone emitirao na MTV-u. Njeno pravo ime je Tila Nguyen. 

Advokat linebackera Chargersa je izjavio da nema govora o zlostavljanju, nego da je njegov klijent samo želio da Tilu zaštiti, jer joj nije dozvolio da vozi auto jer je bilo jako pijana. 

Merriman je smješten u zatvoru u San Diegu, dok je njegova ljepša polovina zadržana u bolnici Pomerado pokraj San Diega. 

Kako god bilo Merrimanu ovaj skandal nije bio potreban samo četiri dana prije početka nove sezone, jer je dosad bio poznat kao izuzetno korektan igrač na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.