MNK Salines i MNK Sofić odigrali neriješeno

Remi u Tuzli

MNK Salines i MNK Sofić odigrali neriješeno

E. Dindić

Sjajan susret u okviru 9. kola Premijer lige BiH u futsalu u Tuzli odigrali su domaći Salines i ekipa MNK Sofić iz Konjica. 

Poveli su gosti 0:2 golovima Milanovića i Avdića, međutim domaći tim se ne predaje i golovima Mulavdića i Spahića poravnava rezultat  ,a zatim i kazneni udarac realizuje golman domaćih Dino Hamidović za potpunit preokret u ovom susretu. Na poluvremenu u dvoranu Mejdan rezultat je glasio 3:2 u korist domaćih igrača.

U drugom poluvremenu je bila dinamična igra, prilike su se stvarale međutim  vidjeli smo samo jedan gol. Sanjin Cerovina pogađa za 3:3, i vrijedan bod ekipi Sofića u borbi za mjesto koje vodi u ligu za prvaka. 

FC SALINES - MNK SOFIĆ 3:3 (3:2)

Salines: Hamidović, Omerašević, Isanović, Salamović, Spahić, Ćatić, Ramić, Zulić, Mulavdić, Imšić, Imširović, E. Muratović, N. Muratović, Alić.

Sofić: Hakalović, Cerovina, Avdić, Ramić, Bunar, Redžović, Mujić, Šetka, Kovač, Latić, Milanović, Sarajlić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi