Najveći bokserski nokauti svih vremena

Brutalnije ne može

Najveći bokserski nokauti svih vremena

Veliki bokserski okršaj između Anthonyja Joshua i Vladimira Klička viđen je jučer na kultnom Wembleyu pred 90.000 gledalaca. 

Joshua je nastavio rušiti sve pred sobom, a do pobjede je došao i protiv velikog Vladimira Klička nokautom u 11. rundi, čime je objedinio titule po IBF, WBA Super i IBO verzijama teške kategorije. 

Kada govorimo o boksu, nokauti su jedna od najvećih atrakcija u ovom sportu. To su uzbudljivi trenuci koji nam zaokupljaju maštu. Ideja da jedan udarac može preokrenuti ishod borbe, i u nekim slučajevima i pretvoriti gubitnike u svjetske prvake, je ono što privlači velike mase ka ovom sportu. 

Godinama unazad u boksu je bilo mnoštvo vrhunskih borbi, spektakularnih poteza, a u moru krvi i znoja izabrali smo neke od najboljih nokauta svih vremena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi