"Rico će pasti, nema šanse protiv Harija"

Errol Zimmerman o meču Hari - Verhoeven

"Rico će pasti, nema šanse protiv Harija"

M. Šljivak

Za samo dva dana čeka nas borba koju su svi ljubitelji kickboxinga dugo čekali.

Njemački Oberhausen je domaćin pravog spektakla, borbe između Gloryjevog prvak Rica Verhoevena i legendarnog Marokanca Badra Harija.

Oba borca najavljuju velike pobjede, a još jedna zvijezda kickboxa Errol Zimmerman, vjeruje da će Badr slaviti prekidom u prvoj rundi.

"Da bi pobijedio Rico, trebaće mu odluka sudija. S druge strane, Badr ga može završiti u svakom trenutku. On dolazi da pobijedi nokautom i garantujem vam da će se to desiti", istakao je Zimmerman.

Ovaj 30-godišnji borac je u karijeri dva puta izgubio od Verhoevena i jednom od Harija.

Marokanac ga je pobijedio nokautom 2008. godine, dok jeod Verhoevena gubio prije tri i četiri godine i to odlukom sudija, te predajom zbog povrede koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi