Spektakl dogovoren: Mayweather i Pacquiao u ringu!

Borba 2. maja u Las Vegasu

Spektakl dogovoren: Mayweather i Pacquiao u ringu!

M. Šljivak

Velika borba konačno je dogovorena.

Las Vegas će 2. maja ove godine biti domaćin spektakularnog meča u kojem će se sastati do sada neporaženi Floyd "Money" Mayweather i filipinska zvijezda Manny Pacquiao.

Ovu vijest je na društvenim mrežama potvrdio Mayweather, te će tako nakon godina i raznih špekulacija ovaj veliki dvojac konačno ukrstiti rukavice.

Mayweather je u karijeri neporažen. Dobio je svih 47 borbi, a najavio je ranije kako će se u septembru 2015. godine povući iz profesionalnog boksa.

S druge strane popularni Pacman je u karijeri na omjeru od 57 pobjeda i pet poraza. Izgubio je dvije od posljednjih pet borbi, ali je i dalje jedan od najboljih boksera svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.