Srbijanski vaterpolista želi igrati za Crnu Goru

Petković želi među Ajkule

Srbijanski vaterpolista želi igrati za Crnu Goru

D. Vejo

Bivši vaterpolo reprezentativac Srbije Marko Petković, po svemu sudeći će od narednog perioda braniti boje selekcije Crne Gore.

Za kapicu Delfina i selektora Dejana Savića, očigledno da nema dovoljan kvalitet, a kako bi karijeru održao u životu, odlučio se na veliki korak. Naime, Petković je prije nekoliko dana dobio crnogorsko državljanstvo, ali i poziv izbornika Vladimira Gojkovića da postane član Ajkula.

Petković ima 28 godina, rođen je u Beogradu, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Galatasaray, Budvu, Barcelonetu, Radnički i Jadran iz Herceg Novog.

Vaterpolo plivački savez Crne Gore uputiće zahtjev FINA-i da srbijanski vaterpolista dobije zeleno svijetlo i nastupi za Crnu Goru.

Posljednji meč za reprezentaciju Srbije odigrao je 2011. godine, kada je osvojio prvo mjesto u Svjetskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti