Oni su naš ponos

Stotine građana na dočeku zlatnih odbojkaša

M. Skaka

Bh. reprezentativci u sjedećoj odbojci sletili su prije par sati na sarajevski aerodrom gdje ih je dočekala oduševljena masa pjevajući navijačke pjesme.

Naša selekcija u sjedećoj odbojci i u Londonu je pokazala kako se igra srcem za najdraži dres, te su se u Bosnu i Hercegovinu vratili okrunjeni zlatom.

"U ovu medalju smo svi mi utkani. I mi koji smo je osvojili i vi koji ste nas bodrili i oni koji su nam pomogli da odemo u London. Nadam se da smo donijeli bar malo sreće Bosni i Hercegovini i Bosancima i Hercegovcima.", rekao je između ostalog kapiten reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci, Sabahudin Delalić.

Stotine građana Sarajeva dočekali su zlatne momke kako bi skupa sa njima proslavili još jedan veliki uspjeh ove selekcije.

Na doček reprezentativaca stigao je i veći broj aktivnih političara, te onih koji to žele biti, kako bi iskoristili priliku da i sami poruče okupljenoj masi koliko im znači paraolimpjsko zlato. Ipak, o njima neki drugi put. Današnji dan pripada našim zlatnim odbojkašima i samo njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.