Tomislav Spahović ponovo u ringu

Najbolji bh. MMA borac

Tomislav Spahović ponovo u ringu

Nakon što je u Genevi, brutalnim nokautom srušio Španca Eduarda Riegu, Tomislav Spahović uskoro će ponovo u ring. 

Naš najbolji MMA borac nakon borbe u Švicarskoj, dobio je nekoliko ponuda za nove borbe, još atraktivnije, a ujedno je dobio i pozivnicu za borilački spektakl "Strenght and Honor 10".

„Menadžer Saša Vulović mi je potvrdio da sam oduševio organizatore SHC-a i da sam već sada siguran učesnik novog borilačkog spektakla, koji će se održati u septembru. Ponosan sam što ću ponovo imati priliku predstavljati BiH", kaže Spahović, koji će za pripremu borbe imati dva mjeseca.

"Imam dovoljno vremena da se maksimalno pripremim i, te bez obzira na to ko će mi biti protivnik, ubilježim novu pobjedu. Svejedno mi je ko će stajati sa druge strane kaveza, jer sam pun samopouzdanja,“ dodao je Spahović, koji je u meču protiv Riege zabilježio šestu pobjedu u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.