Palermo je i kao trener zadržao svoj nadimak El Loco

Bivši fudaler Boca Juniorsa

Palermo je i kao trener zadržao svoj nadimak El Loco

Legendarnog argentinskog napadača Martina Palerma sigurno niste zaboravili, ali vrijeme je da upoznate trenera Martina Palerma. 

Naravno radi se o istoj osobi, a da se ni njegove karakterne crte zbog kojih je dobio nadimak El Loco nisu promijenile dokaz je utakmica između Arsenal Sarandija i River Plate.

Nekadašnji napadač Boce Juniors i Villarreala sada je na klupi Arsenal Sarandija, a kada bivši fudbaler Boce vodi ekipu protiv nekadašnjeg ljutog rivala jasno je da neće sve proći tako glatko.

Upravo tako glatko je Palermo zaustavio jednu kontru fudbalera Rivera kada je kod aut linije oduzeo loptu Teofilu Gutierrezu. Ipak, tek nekoliko trenutaka poslije sudija je pokazao da je prethodno postojao prekršaj nad jednim fudbalerom Arsenala. Utakmica je završen bez pobjednika 1:1

Pogledajte reakciju El Loca...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.