BET Live cup – Međugorje 2012.

Novosti iz BetLive

BET Live cup – Međugorje 2012.

Sponzorski tekst
Teme:

Polako se zahuktavaju i pripreme za 7. memorijal „Stanko Sivrić BET Live cup Međugorje 2012.“, najveći rukometni turnir za mlađe uzraste u regiji.

Već sedam godina za redom tisuće rukometašica i rukometaša iz BiH i inozemstva u kolovozu mjesecu provode nezaboravne trenutke u Međugorju, u druženju, zabavi i sportskom natjecanju.

„Reakcije sudionika nakon šestog izdanja Turnira su bile veoma pozitivne, što nam je dalo dodatni poticaj ka unaprjeđenju ovog događaja. Napravili smo i određene organizacijske promjene koje će doprinijeti kvalitativnom i kvantitativnom napretku,  te dovesti do još većeg zadovoljstva svih sudionika Turnira.“, priopćili su iz Organizacijskog odbora Turnira.

Posjet i sudjelovanje  na ovom Turniru nudi puno više od samog igranja rukometa. Ovogodišnji memorijal „Stanko Sivrić BET Live cup Međugorje 2012.“ nudi mogućnost druženja, stjecanja novih poznanstava, ljubavi, ples, pjesmu, relaksaciju u bazenima Sport Centra, povoljnu kupovinu rukometne opreme, obilazak međugorskih znamenitosti, fascinantno Herceg Etno Selo, vodopade Kravice, blizinu Jadranskog mora…

Značaj turnira „BET Live cup Međugorje 2012“ još jednom je potvrdila i Europska rukometna federacija (EHF) te ga i ove godine uvrstila u svoj kalendar natjecanja.


Ispunjeno obećanje

Kako su iz BetLive nedavno i najavili, za Udruženje "OSMIJEH" iz N. Travnika su pripremili pet računala, koje su prošloga tjedna uručili predstavnicima Udruženja. Računala su, namjenski pripremljena za djecu s posebnim potrebama i na njima se, na zahtjev ovoga Udruženja, nalaze igrice i programi koje će ta djeca moći i znati koristiti.
Želimo im još puno osmijeha!


Obnovljeno prijateljstvo sa košarkašima iz Kiseljaka

Ovoga smo mjeseca kladionica BetLive obnovila je i prijateljstvo sa košarkašima iz Kiseljaka, koji će se i u 2012. naći na popisu prijatelja. Vjerujemo kako će im, financijska, potpora dobro doći u postizanju dobrih rezultata na terenu!

 

"Petica PLUS" pomaže Ljubicu Nevjestić, dizačicu utega

Prateći aktivnosti mlade Travničanke, dizačice utega, Ljubice Nevjestić, Sportska kladionica „Petica PLUS“ odlučila je pomoći ovu aktivnu sportašicu i njezinog trenera tako što smo im pribavili sportsku opremu koja im je potrebna za natjecanja i turnire. Činjenica je kako je Ljubica Nevjestić mlada i ambiciozna djevojka, koja je s puno ljubavi, odricanja, ali i ustrajnih ambicija, uspjela ostvariti svoj sportski san. Cijeneći sve to, uistinu nam je drago da smo sportski prijatelji, kažu iz Sportske kladionice "Petica PLUS"!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.