Bosna bolja od Metkovića, Bjelovar od Izviđača

Bosna bolja od Metkovića, Bjelovar od Izviđača

A. Beganović

Drugog dana Međunarodnog rukometnog turnira u Visokom odigrana su dva susreta, a do pobjeda su stigli domaća Bosna i Bjelovar.

Bosna je sa 31:30 savladala Metković, a do pobjede su ekipu iz Visokog vodili Lončar sa 13 i Burić sa pet pogodaka, dok su Dominiković sa osam, te Mataga i Brnas sa po šest pogodaka bili najefikasniji kod Metkovića.

Zanimljivo je bilo i u duelu Bjelovara i Izviđača, a na kraju je slavila hrvatska ekipa sa 33:32. Kod Izviđača su najefikasniji bili Ereš sa devet, te Hrstić sa šest pogodaka, dok Gašparović sa 10, te Šimunović sa osam pogodaka najefikasniji bili kod Bjelovara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.