Edin Tatar novi igrač RK Čelik

Veliko pojačanje za Zeničane

Edin Tatar novi igrač RK Čelik

D. Kurbegović

Rukometaši zeničkog Čelika u narednoj sezoni Premijer lige imaju visoke ambicije. Nakon što su zadržali kostur ekipe, doveli su i dva sjajna pojačanja koja će pojačati ionako kvalitetnu ekipu iz Zenice.

Nakon angažovanja 31-godišnjeg lijevog beka Edina Bajramovića, rukovodstvo kluba na čelu sa Panetom Škrbićem uspješno je realizovalo pregovore sa Edinom Tatarom, koji će naredne sezone braniti za Čelik.

Riječ je o sjajnom golmanu, koji je branio za sarajevsku Bosnu, a posljednji klub mu je bila Vogošća. Tako su Zeničani dobili veliko pojačanje na golu, te u narednoj sezoni imaju ambicije izboriti SEHA ligi i dogurati što dalje u Challenge Cupu, gdje predstavljaju našu zemlju.

Zeničani su prošlu sezonu završili na drugom mjestu, a u narednoj  će pokušati napraviti dodatni iskorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.