Fešta Studenata za sedam dana

Fešta Studenata za sedam dana

A. Beganović

Rukometaši RK Bosna BH Gas vrše i posljednje pripreme pred utakmicu sa RK Bosna Prevent Visoko, odnosno pred zvaničnu promociju novog/starog Prvaka BiH.

Utakmica posljednjeg 22. kola Premijer lige BiH izmneđu Bosna BH Gasa i Bosne Prevent biće odigrana u srijedu 01.06.2011.god. sa početkom u 18 sati.

"Ova utakmica će biti i kruna jedne dosta teške ali i dosta uspješne sezone. Ostvarili smo zacrtane ciljeve (1/8 Finala Lige prvaka i titula prvaka BiH), dok je jedinu mrlju na uspješnu sezonu bacila utakmica sa Izviđačem u polufinalu Kupa, kada smo poraženi, kako od navedene ekipe, tako i sudačkog para Knezović - Zovko. Iduće sezone nas opet očekuje borba sa najboljim klubovima Europe, te samim tim i pet kvalitetnih utakmica u našem gradu. Hvala svima koji su bili uz nas u prethodnom periodu, uz nadu da smo opravdali očekivanja svih koji su nas podržavali." istakao je pomoćni trener Danijel Riđić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.