"Final four će biti sportski događaj godine u Mostaru"

Iz Zrinjskog poručili

"Final four će biti sportski događaj godine u Mostaru"

M. Maksimović

Službeno je prihvaćena kandidatura HMRK-a Zrinjski Mostar za organizaciju Final forua Kupa BiH koji će se odigrati u subotu i nedjelju, 3. i 4. juna. 

U završnici Kupa BiH uz domaćina, učestvovat će još HRK Izviđač Central Osiguranje iz Ljubuškog, RK Borac mtel iz Banjaluke i Rukometni Klub Maglaj iz Maglaja.

Organizatori najavljuju da će Final foru biti sportski događaj godine u Gradu Mostaru u kojem će se svaka ekipa osjećati kao kod kuće, a bh. rukomet biti promovisan na dosad neviđeni način. Inače, Zrinjski kandidaturu je predao još krajem aprila, a na odluku se čekalo ovoliko dugo zbog nemogućnosti saziva Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Organizatori su najavili veliki rukometni spektakl u gradu na Neretvi, a pripremaju i konferenciju za medije na kojoj će predstaviti detalje događaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi