Zlatko Horvat nakon utakmice sa Brazilom

"Idemo se odmoriti, nije važno protiv koga u četvrtfinalu"

Rukometna reprezentacija Hrvatske večeras je slavila protiv Brazila u osmini finala Svjetskog prvenstva rezultatom 26:25. 

Zlatko Horvat, desno krilo Hrvatske reprezentacije, nakon utakmice istakao je kako je najvažnije da je njegova reprezentacija u četvrtfinalu. Svejedno mu je ko će biti protivnik njegovog tima u četvrtfinalu. 

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali jednostavno smo ih mi vratili u život u prvom poluvremenu. Imali smo pet penala, postigli smo samo jedan. Promašili smo još par zicera. Šta je tu je, najvažnije je da smo u četvrtfinalu. Ko god da prođe bit će teško. Moramo se odmoriti, pa pripremiti za utakmicu i to je to," kaže Horvat. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.