Korkarić: Uz veliku borbenost savladat ćemo Visočane.

Duel dvije Bosne na Mojmilu

Korkarić: Uz veliku borbenost savladat ćemo Visočane.

A. Beganović

Danas i sutra na rasporedu su utakmice 9. kola Premijer lige za rukometaše, a jedan od derbija u Sarajevu će odigrati Bosna BH Telecom i Bosna Prevent.

Dueli dvije Bosne ne tako davno su odlučivali o tome ko će biti prvak. Međutim, danas su se stvari promijenile, no bez obzira na to, večeras nas na Mojmilu očekuje zanimljiv susret.

 

Sarajevski Studenti u večerašnji duel ulaze oslabljeni za povrijeđenog Bračkovića, no šef struke sarajevske momčadi Zuhdija Korkarić i pored toga očekuje trijumf svojih izabranika.

 

"Pred nama je jako važan susret u koji ulazimo oslabljeni. Nedostaje nam Bračković, ali imamo širok igrački kadar koji će nadomjestiti njegov izostanak", za SportSport.ba je izjavio trener Studenata, Zuhdija Korkarić.

 

"Gosti iz Visokog u Sarajevo dolaze ranjeni jer su u prošlom kolu pretrpjeli poraz na domaćeme terenu i sigurno će učiniti sve kako bi te bodove nadoknadili. Imaju nekoliko dobrih pojedinaca, tu prije svega mislim na Mirzu Hurema, koji na svakom susretu postiže veliki broj pogodaka. Nisu bezopasni i neće nam biti lako, ali uz veliklu borbenost možemo do trijumfa", dodao je trener Bosna BH Telecoma.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti