Labudice spremne za Bišćanke

Derbi susret Prve lige FBiH za rukometašice

Labudice spremne za Bišćanke

Petorostruke prvakinje BiH, rukometašice tuzlanskog Jedinstva u subotu će od 20 sati u maloj  dvorani Mejdan dočekati Bihać vodeći tim Prve lige FBiH. 

Gošće su jednom nogom u Premijer  ligi BiH, ali Tuzlanke poručuju kako će se boriti za elitu sve dok postoje i teoretske šanse. 

"Izuzetno dobro radimo na treninzima, atmosfera je idealna i zato se svi nadamo pozitivnom  rezultatu. Poznajemo tim Bihaća i siguran sam kako utakmica neće biti lagana. No, mi idemo na  pobjedu", poručuje trener Zvjezdan Tomić.

Tuzlanke su vrijedno radile u pauzi između dvije polusezone. Uprkos činjenici da je proljetna  sezona davno počela tim iz Tuzle će tek u subotu odigrati prvu domaću utakmicu. 

Naime, na  dva domaća susreta popularnim Labudicama nisu stigle protivnice, a one su upisale ubjedljive  pobjede nad Zrinjskim u Mostaru i Bosnom u Visokom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.